Tuotanto- ja palveluprosessien valvontakamerat

Klikkaa painiketta. Saat lisäinfoa prosessikamerajärjestelmistä

Tuotanto- ja palveluprosessien kamerajärjestelmät on tarkoitettu erilaisten teollisten- ja palveluprosessien seuraamiseen ja kehittämiseen. Niiden avulla parannetaan tehokkuutta, turvallisuutta, selvitetään ja korjataan erilaisia häiriöitä sekä ennenkaikkea säästetään rahaa.Järjestelmät rakennettiin ennen analogisiksi, jolloin pelkkä suljetussa ympäristössä tapahtuva soljuvan kuvavirran seuraaminen monitorilta täytti tarpeen. Nykyisin kamerajärjestelmältä halutaan enemmän. Halutaan, että järjestelmä voidaan liittää tuotannon hälytysjärjestelmään, halutaan tallenteista selvittää erilaisia tuotanto-ongelmia, halutaan kameran tunnistavan vialliset tai epäkurantit tuotteet (konenäkö) ja ohjaavan prosessia.Vaiettu totuus on, että tuotanto- ja palveluprosessikameroilla on aina pyritty tehostamaan tuotantoa vähentämällä henkilöstöä. Se mikä on aiemmin vaatinut ihmisen läsnäoloa, tehdään nykyään kameralla. Eräänlainen "Sipilän tuotantoloikka" on kamerajärjestelmän avulla suoritettu jo ajat sitten.

Missä & Miksi?

Käyttökohteita ovat mm: teolliset tuotantoprosessit ja yhtälailla myös palveluprosessit, joita edustaa esim. huvipuistot, laskettelukeskukset yms.

Kameroita käytetään tuotantoprosessien käyttöönotossa, säätämisessä, vianhaussa ja pysyväisseurannassa, turvallisuuden parantamisessa, alueen/tilan liikenteen seurannassa ja hallinnassa, työkoneissa ja aluksissa, varastoissa, hiihtohissien seurannassa, lastauspaikoilla yms.

Kamerajärjestelmä voi olla hankittu omaksi, se voidaan vuokrata määräajaksi tai se voidaan hankkia ostopalveluna.

Palvelumme

Lyhyesti. Palvelumme kattaa kaiken kamerajärjestelmän suunnittelusta sen ylläpitoon.

Palvelut:
  • Uusien kamerajärjestelmien suunnittelu ja toteutus
  • Vanhojen järjestelmien päivitys ja laajennus
  • Prosessivalvontakameroiden ja tarvikkeiden myynti
  • Asennuspalvelut (erityisosaaminen vaativat teollisuusolosuhteet)
  • Viankorjaus-, huolto-, ylläpito- ja auditointipalvelu
  • Dokumentointi

Erityisolosuhteet ja -käyttö

On kohteita, joissa vakiotuote ei toimi tai sen käyttöikä jää lyhyeksi.

Etenkin teollisuuslaitoksissa tai pohjoisen hiihtokeskuksissa olosuhteet ovat sellaiset, että käytettävältä kameralta vaaditaan lisäominaisuuksia.
Olemme tuottaneet TEKA -tuoteperheen, jonka jäsenet ovat kaikki erityisolosuhteisiin suunniteltuja rugged-kameroita.

Tutustu näihin spesiaalikameroihin klikkaamalla kuvaa.