Kulunvalvontajärjestelmä

Kamera voi lukea rekisterinumeron ja verrata sitä tietokantarekisterissä oleviin numeroihin. Näin ajoneuvo voidaan päästää portista tai pääsy evätä.

Portin ohjausjärjestelmiä käytetään kulunvalvontaan

Valikoimissamme on tuotteita ajoneuvo- ja henkilöporttien automatisoituun kulunvalvontaan. Rekisterinumeroita lukeva kamera ohjaa pääsyä ajoneuvoporteista ja henkilöporttipuhelin, RFID tunnistaja tai PIN-koodi laite puolestaan hoitavat henkilöporttien kulunvalvonnan.

Rekkakamera kulunvalvonta

Rekisterin tunnistava kamera

Yksi tuotteistamme on rekisterinnumeron tunnistava kamera ja siihen liittyvä kulunvalvontasovellus. Kamera tunnistaa kaikki EU-kilvillä varustetut ajoneuvot ja pystyy käskyttämään porttia.

Kamera toimii tarvittaessa täysin itsenäisesti ja se ei tarvitse toimiakseen jatkuvaa datayhteyttä sovellukseen.

Datayhteys kameraan on kuitenkin tärkeä siksi, että hallintaohjelmalle voidaan syöttää kameran ”älyyn” tietoja sallituista rekisterinumeroista ja ajoneuvokohtaisista lupakestosta.

Jos mahdollista, rakennamme datayhteyden käyttämällä langattomia linkkejä, joka säästää asennuskustannuksia melkoisesti.

Porttipuhelin kulunvalvonta

Henkilöporttiratkaisut

Kulunvalvonta henkilöporteista voidaan tehdä joko myöntämällä henkilölle saapumisoikeus valvomosta tms. paikasta porttipuhelimella tai sitten valvonta voidaan automatisoida.

Meillä on tarjota perinteisen porttipuhelimen lisäksi myös RFID-tägien luentaan perustuva järjestelmä tai PIN-koodi laite (numeronäppäimistö) joka kosketintiedon perusteella avaa portin saatuaan oikean koodin. PIN-koodit ja RFID-tägit voidaan ohjelmoida toimimaan vain tietyissä porteissa ja tietyn ajanjakson (kulkuoikeuden rajaaminen).

Asentaja kulunvalvonta

Asennus-, viankorjaus- ja huoltopalvelumme

Asennamme, korjaamme ja huollamme useimmat porttiautomaatioon liittyvät laitteet. Jos porttisi oikuttelee, ota meihin yhteys. Asiantuntevat asentajamme saavat porttisi tekemään taas yhteistyötä kanssasi.

Huollon numero 050 4301688

Haluatko lisätietoa tai tarjouksen?
Klikkaa painiketta alla.

Antenni kulunvalvonta

Langaton yhteys säästää melkoisesti asennus- ja kaapelointikuluja