Valvontakamera

Ehkäise, estä sekä selvitä varkaudet ja tihutyöt

Valvontakameroita käytetään omaisuuden valvonnassa muun muassa yrityksissä, taloyhtiöissä, pysäköintialueilla, venelaituriyhtiöissä. Valvontakameroista on hyötyä, kun jotakin ikävää tapahtuu.

Meiltä, Oosom Oy:ltä, saat hyvät työkalut ehkäisemään ja selvittämään varkauksia, rikoksia ja tihutöitä. Parhaimmillaan valvontakamerat suojaavat omaisuuttasi siten, ettei mitään ikävää pääse edes tapahtumaan.

Tärkein valvontakamerajärjestelmän ominaisuus on kyky tuottaa riittävän hyvää tunnistekuvaa. Jotta tähän päästään, täytyy valvontakameratoimittajan tuntea ja tietää monta valvontaan liittyvää asiaa.

Palveluumme Oosomilla kuuluu kamerajärjestelmän käyttöön liittyvä neuvonta- ja suunnittelupalvelu, tuotemyynti, asennus- ja käyttöönottopalvelut, koulutus, dokumentointi ja ylläpitopalvelut.

Lehtijuttu
Kuvakaappaus: Yle uutiset, Perämeri

TEKA Eagle -tuotteet

Omaisuuden suojelua varten Oosom Oy on kehittänyt TEKA Eagle -tuoteperheen, joka tarjoaa sinulle helposti asennettavan, langattoman valvontakamerajärjestelmän. Sen parhaita ominaisuuksia, laadukkaiden kameralaitteiden lisäksi, on helppo asennettavuus ja laajennettavuus. Voit hankkia peruspaketin ja laajentaa sitä tarvittaessa. Käyttöönottoa varten tarvitset vain muutaman pistorasian ja ihan ”perus” tietotekniikkataidot.

Jos valmis tuotepaketti ei aivan riitä tarpeisiisi, voit hankkia meiltä räätälöidyn valvontaratkaisun suunniteltuna, asennettuna ja käyttöönotettuna. Tälläisissä tapauksissa ota yhteyttä meihin tai täytä yhteydenottopyyntö.

Muistathan, että tallentavan valvontakamerajärjestelmän käyttöön liittyy aina myös lain määrittämiä velvoitteita (henkilörekisterilaki). Opastamme asiakkaitamme vastuukysymyksissä ja teemme heille lain vaatiman rekisteriselosteen.

Eagle pääkuva
TEKA Eagle on erityisesti pienyrityksille, taloyhtiöille ja veneseuroille kehitetty langaton valvontakamerajärjestelmä, joka on helppo asentaa, ottaa käyttöön ja tarvittaessa laajentaa. Lue lisää TEKA Eagle tuotteestamme täältä.
Hyödyllistä lisätietoa liittyen valvontakameroihin, niiden suorituskykyyn, säätelevään lainsäädäntöön ja muihin asioihin saat täältä.