Ehkäise, estä sekä selvitä varkaudet ja tihutyöt

Kuvakaappaus: Yle uutiset, Perämeri

Viereinen uutinen osoittaa, mitä hyötyä valvontakameroista on, mikäli jotakin ikävää tapahtuu. Valvontakameroita käytetään tässä tarkoituksessa yrityksissä, taloyhtiöissä, pysäköintialueilla, venelaituriyhtiöissä yms. paikoissa.

Meiltä saat hyvät työkalut ehkäisemään ja selvittämään varkauksia, rikoksia ja tihutöitä. Parhaimmillaan valvontakamerat suojaavat omaisuuttasi siten, ettei mitään ikävää pääse edes tapahtumaan.

Tärkein valvontakamerajärjestelmän ominaisuus on kyky tuottaa riittävän hyvää tunnistekuvaa. Jotta tähän päästään, täytyy valvontakameratoimittajan tuntea ja tietää monta valvontaan liittyvää asiaa. Pelkkä supliikki myyntitaito ei riitä.

Omaisuuden suojelua varten olemme kehittäneet TEKA Eagle -tuoteperheen, joka tarjoaa sinulle helposti asennettavan, langattoman valvontakamerajärjestelmän. Sen parhaita ominaisuuksia laadukkaiden kameralaitteiden lisäksi on helppo asennettavuus ja laajennettavuus. Voit hankkia peruspaketin ja laajentaa sitä tarvittaessa. Käyttöönottoa varten tarvitsen vain muutaman pistorasian ja ihan "perus" tietotekniikkataidot.

Jos valmis tuotepaketti ei aivan riitä tarpeisiisi, voit hankkia meiltä "räätälöidyn" valvontaratkaisun suunniteltuna, asennettuna ja käyttöönotettuna. Tälläisissä tapauksissa ota yhteyttä meihin tai täytä yhteydenottopyyntö.

Muistathan, että tallentavan valvontakamerajärjestelmän käyttöön liittyy aina myös lain määrittämiä velvoitteita (henkilörekisterilaki). Opastamme asiakkaitamme vastuukysymyksissä ja teemme heille lain vaatiman rekisteriselosteen.

Palveluumme kuuluu

Kamerajärjestelmän käyttöön liittyvä neuvonta- ja suunnittelupalvelu, tuotemyynti, asennus- ja käyttöönottopalvelut, koulutus, dokumentointi ja ylläpitopalvelut. Koska tuotteemme ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja ja siksi hiukan hintavampia, myymme niitä ainoastaan yrityksille ja yhteisöille. Emme siis kilpaile hinnalla vaan laadulla.

TEKA Eagle on erityisesti pienyrityksille, taloyhtiöille ja veneseuroille kehitetty langaton valvontakamerajärjestelmä, joka on helppo asentaa, ottaa käyttöön ja tarvittaessa laajentaa.

Lue lisää tuotteestamme klikkaamalla yläpuolella olevaa kuvaa

Klikkaamalla lisäinfopainiketta saat hyödyllistä tietoa liittyen valvontakameroihin, niiden suorituskykyyn, säätelevään lainsäädäntöön yms. asioihin.