TEKA M2S2

Lopeta arvailu ja luulottelu. Selvitä, mikä tuotannossa OIKEASTI on vikana. Osta tai vuokraa MYYTINMURTAJA - TekaM2S2

Käyttöesimerkkejä

  • käyttöönotettaessa uutta tuotantokonetta tai -linjaa
  • halu selvittää tuotanto-ongelmien syitä (todellisia syitä ei oletuksia)
  • tarve kehittää prosessia, parantaa laatua tai säästää korjaus- ja kunnossapitokuluissa
  • halu selvittää, olisiko kiinteästä kamerasta hyötyä kohteessa
  • tarve varmistaa, ettei työmaalta tai tilapäisvarastosta katoa tavaraa tai työkaluja
Ongelmia prosesissa

Ongelmia prosessissa

Teka mmss soveltuu erinomaisesti tuotantolinjan tai -koneen käytössä tai käyttöönotossa esiintyvien ongelmien ratkaisuun.

 

Kamerat voidaan asentaa nopeasti kohteeseen. Kame-ratallenne kertoo, mikä aiheuttaa häiriön. Tarvittaessa voidaan käyttää myös suurnopeuskameraa, jolloin hidastuskuva näyttää ongelman synnyn.

Tarve säätää tai parantaa laatua

Tarve säätää tai parantaa laatua

Jos joudut säätämään koneen tai tuotantolinjan toimintaa, voit kameroiden tuottamasta kuvasta samanaikaisesti nähdä, miten tekemäsi säätö vaikuttaa prosessiin.
 
Siirrettävä kamerajärjestelmä tarjoaa myös hyvän työkalun tuotannon suunnitteluun ja laadunvalvontaan.
Tilapäinen valvonta -varastot ja työmaat

Tilapäinen valvonta -varastot ja työmaat

Tilapäiset varastot, rakennustyömaat, projektivarastot ovat paikkoja, joista työkaluja ja materiaalia katoaa.

Haitta ei pelkästään kohdistu kadonneen omaisuuden arvoon vaan myös siihen työhön, jolla kadonneet työkalut yms. saadaan korvattua.

Kameravalvonnalla voidaan ”hävikki” ehkäistä tai selvittää tekijät.

Ratkaiseeko raha?

Ratkaiseeko raha?

Tuotantoseisokit, runsas hylky, ongelmien etsiminen, laatuvaihtelut yms. syyt aiheuttavat merkittäviä kustannuksia.
 
Löydä ja poista tuotannon pullonkaulat sekä paranna prosessin tuottavuutta ja laatua. 
 
Sitä paitsi voit selvittää tuotteemme avulla ne kohteet, joissa kiinteästä kamerajärjestelmästä olisi hyötyä.

Hanki omaksi tai vuokraa määräajaksi!

Laitteiston voi joko hankkia omaksi tai vuokrata tilapäistä tarvetta varten. Laitteiston vuokraveloitus riippuu setin kokoonpanosta ja vuokra-ajasta. Edullisimmillaan laitteiston saa vuokrattua muutaman satasen viikkovuokralla (katso esite).

LISÄTIETOA: ladattava esite (pdf)

Kesäpoika vs. TEKA M2S2

Kaikki kunnia tämän maan kesäpojille ja -tytöille. Esimerkin tarkoitus ei ole halventaa kenenkään työpanosta vaan esittää se tosiseikka, ettei ihmisistä ole pitkäaikaiseen tarkkailuun – olipa vakituisessa tai tilapäisessä työsuhteessa.

Kuvitellaan, että palkkaat kesäpojan kuukaudeksi seuraamaan kuljettimessa satunnaisesti esiintyvää vikaa. Maksat kesäpojalle 8 €/h ja saat vastikkeeksi 40 tunnin viikkotyöpanoksen eli kuukaudessa 160 tuntia, joka tekee euroissa ilman sivukuluja 1280,00 (halvalla olet saanut kesäpojan).

Kesäpoika vahtii tarkkaavaisesti kuljetinta istuen sen vieressä aamu 8:lta iltapäivään klo 16.00. Välissä tietysti kahvitauot, ruokatauot, vessassakäynnit, nenän kaivelusessiot ja ehkä hitunen kännykän räpläystä. Illat ja viikonloput ovat tietysti vapaat ja maanantai aamupäivisin saattaa olla pieniä orientoitumisvaikeuksia. Vikaa ei vain saada selville vaikka kuinka tarkkaillaan.

Voisit tietysti vuokrata TEKA M2S2-järjestelmän, asettaa neljä kameraa paikoilleen, kytkeä laitteeseen virran ja laittaa kamerat 24/7 töihin väsymättä ja aina yhtä tarkkaavaisena. Ei ruokataukoja, ei kahvitunteja, ei seurusteluja, ei vessakäyntejä ja ihan samalla teholla aamut, päivät, illat ja yöt viikon jokaisena päivänä. Järjestelmä saa ehkä häiriöistä trikkeritiedon automatiojärjestelmästä, jolloin tallenteeseen merkkaantuu ajankohta vähän ennen häiriön syntyä ja sen tapahduttua. Voit sitten edestakaisin kelata ja katsoa hidastettuna, mikä häiriön oikein aiheutti. Tietysti tämä maksaa vähän enemmän eli neljän kameran setti kuljettimen eri paikkoihin (neljä kesäpoikaa) maksaa kuukaudessa 1800 euroa + alv. Todennäköisesti vika löytyy viikossa tai kahdessa, jolloin kustannukset vähenevät sen mukaan joko puoleen tai neljäsosaan.