Suunnittelusta ylläpitoon

Kamerajärjestelmiin liittyvät palvelumme kattavat uusien ja päivitettävien kamerajärjestelmien suunnittelun, tuotemyynnin, asennus- ja käyttöönottopalvvelun, henkilöstön opastuksen sekä ylläpitopalvelut. Ylläpitopalveluihin kuuluvat viankorjaus, ennakoiva huolto ja ylläpitosopimus. Ylläpitoon luetaan kuuluvaksi myös järjestelmädokumentaatio laite- ja kaapelimerkintöineen.

Kamerajärjestelmän suunnittelu

Suunnittelu
Suunnittelu vaatii laajaa asiantuntemusta ja valvottavan ympäristön tai prosessin tuntemista.

Meillä on asiantuntemus ja tieto teollisten ympäristöjen prosessivalvonnasta. Rakenteen suunnittelu vaatii paneutumista mm. siksi, että järjestelmän on oltava laajennettavissa. Yksi suurimpia haasteita laajoissa järjestelmissä on kyky mitoittaa sekä aktiivilaitteet että järjestelmään liitettävät työasemat ja serverit oikein, jotta järjestelmä säilyisi vakaana.

Useissa tapauksissa tarjouksen tekeminen edellyttää huolellista suunnittelua ja tutustumista tiloihin ja prosesseihin. Tämän vuoksi suunnittelu ei ole ilmaista. Osa suunnittelukustannuksista hyvitetään tilatun työn laskutuksen yhteydessä. Asiakkaalla on tietysti aina mahdollisuus käyttää suunnittelussa ulkopuolista suunnittelutoimistoa, jolloin tarjous tehdään annettujen speksien mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme myös kamerajärjestelmän auditointipalvelua, jolloin selvitetään kamerajärjestelmän toimintakunto, päivitettävyys ja annetaan ehdostus vaadittavista toimenpiteistä. Auditoinnin lopputuloksena syntyy aina kattava auditointiraportti.

Valvontakameroiden myynti ja vuokraus

Meiltä voit myös ostaa joko analogiset tai verkkokamerat ja erilaiset kamerajärjestelmätarvikkeet kuten kuitulaitteet, tallentimet, kytkimet, antennit, laitekaapit, UPS-laitteet yms. Palveluumme kuuluu myös vianhaku ja analyysikamerapaketinTEKA M2S2 vuokraus haluamaksesi ajaksi.

Kaikki tuotteet ovat testattuja ja soveltuvat mainiosti käytettäväksi prosessi- ja aluevalvontaan. Myymämme laitteet ovat erinomaisesta laadustaan huolimatta edullisia. Sen takaa oma tuotanto ja maahantuonti. Osa laitteista on myynnissä verkkokaupassamme mutta jotkut laitteet vaativat räätälöintiä, joten lienee paras kun otat yhteyttä ja kerrot tarpeestasi.

Myynti

Asennus, käyttöönotto, koulutus ja dokumentointi

Meillä on vaadittavat tiedot ja taidot suoriutua kunnialla asennustöistä teollisuusympäristöissä. Vuosien kokemus paperi-, pakkaus-, logistiikka-, saha ja kemianteollisuuden yritysten kamerajärjestelmätoimituksissa on tästä takeena.

Kamerajärjestelmään liittyvät kaapelointi ja sähköistystyöt voi asiakas niin halutessaan, hoitaa myös omalla urakoitsijallaan tai kunnossapitohenkilöstöllään. Me teemme tällöin kaapelointisuunnitelmat ja -listat. Näin toimien voidaan useissa tapauksissa säästää kustannuksissa etenkin, jos välimatka on pitkä. Tällöin meille jää kameroiden asentaminen, järjestelmälaitteiden kytkentä, käyttöönotto- ja koulutustyöt. Lisäksi tuotamme asiakkaalle dokumentoinnin sekä sähköisessä että paperimuodossa.
Ylläpitopalvelut
Ylläpito
Huollossa kamerat säädetään, kaapelit ja liittimet tarkastetaan sekä tehdään järjestelmälaitteiden ohjelmistopäivitykset ja tarkastukset.

Huolto- ja ylläpitopalveluitamme ovat viankorjaus, ennakoiva huolto ja järjestelmän ylläpitosopimus. Ylläpitosopimus suositellaan tehtäväksi etenkin IP-järjestelmän toimittamisen yhteydessä. Ei ole olemassa sellaista verkkopohjaista järjestelmää, joka ei voisi vikaantua tai joka ei tarvitsisi päivitysten ajamista.

Viankorjaustöitä tehdään etenkin ukkosvaurioiden ja jännitepiikkien takia. Ennakoivan huollon tarkoituksena on varmistaa järjestelmän pysyvä käyttökunto. Ylläpitosopimus on näiden kahden yhdistelmä.

Lataa esite tai pyydä yhteydenottoamme!

Jos haluat lisätietoa huolto- ja ylläpitopalveluistamme, lataa esite klikkaamalla kuvaa oikealla. Jos kamerajärjstelmäsi on huollon tarpeessa, pyydä yhteydenottoamme tästä..