Hoiva plus

Parempi potilas- ja työturvallisuus valvontakameratekniikalla

Voiko hoitajapula aiheuttaa potilasturvallisuuden vaarantumisen? Joudutko kohtaamaan työssäsi väkivaltaisia tai arvaamattomia ihmisiä? Onko ovia, käytävä- ja odotustiloja tarpeen valvoa? Näitä ongelmia ratkaisemaan olemme kehittäneet HOIVA -turvakamerajärjestelmän.

Potilasturva
POTILASTURVA perustuu helposti siirrettävään ja käyttöönotettavaan langattomaan kamerajärjestelmään, jolloin hoitaja voi tarkkailla potilaiden vointia etänä.
 
Idea: Tarjota luotettava ja helppokäyttöinen kameralaitteisto, jolla pystytään tarkkailemaan sellaisten potilaiden tilaa, jotka eivät itse pysty suorittamaan avunpyyntöä. Parannetaan potilasturvaa ja ratkaistaan ”pienen miehityksen ongelma”. Soveltuu myös ”kotihoitopotilaisiin”
 
Työkalu: Helposti siirrettävä webkamera. Tarkkailuun osaston PC tai tabletti. Kameralaite siirtyy pyörillä ”tippatelineessä” ja se on helposti kytkettävissä käyttökuntoon (Plug & play) ilman teknisiä erityisavuja. Potilaan tilaa voidaan seurata visuaalisesti osaston siirrettävästä valvontamonitorista. Kameralaiteessa on myös mahdollista käyttää mikrofonia kuulohavaintoja varten. Kuva- ja äänidata välittyy langattomasti.
Hoitotyö
Jos koet uhkaa, paina hälytysnappia ja kamera kääntyy kuvaamaan tilannetta sekä hälyttää lähimmät työtoverisi avuksesi!
 
Idea: Mahdollistaa avun nopean saannin ”hälytysrinkiin” kuuluvilta työtovereiltasi. He voivat tulla avuksesi uhkaavassa tilanteessa tai hälyttää apua paikalle. 
 
Työkalu: järjestelmä sisältää kameran, hälytyspainikkeen ja hälytysjärjestelmän, jolla lähistöllä työskentelevät saadaan hälytetyksi apuun. Kameran kuvaus- ja hälytyspäätöksen tekee henkilö, joka käynnistää järjestelmän hälytyspainikkeesta. Naapurihuoneissa työskentelevät pystyvät omilta päätteiltään toteamaan uhkatilanteen ja tarvittaessa hälyttämään lisäapua tai mennä itse avuksi. 
Huone
Yleisvalvonta
Idea: Ehkäistä  ilkivaltaa sekä havaita mahdolliset potilasturvallisuutta vaarantavat tilanteet käytävillä, odotustiloissa, sisäänkäynneillä ja osastoilla.
 
Työkalu: Kattoon tai seinään asennettava tyylikäs kupukamera, jonka johdotukset on piilotettu. Kamerat ovat joko kiinteitä tai ohjattavia kameroita. Yleiskameroiden tuottama kuvatarkkailu tapahtuu aina kiinteistä päätelaitteista, jotka voivat olla osaston toimistossa tai vahtimestarin tms. työtilassa.
Finjetkuva
Tabletti on erinomainen joustavan monitoroinnin väline

Joustavan valvonnan mahdollistava tekniikka

Idea: Hoiva- ja asiakaspalveluympäristössä ei yleensä ole keskitettyä valvomoa tai henkilöä, jonka tehtävänä on vastata valvonnasta 24/7. Siksi tarvitaan hajautettuja ja joustavia valvontaratkaisuja.

Työkalu: Monitoreina käytetään joko työntekijöiden PC-laitteita tai helposti mukana kulkevia tablet-päätteitä. Hälyttäminen tapahtuu ponnahdusikkunalla tai äänimerkillä. Mikäli työpaikalla on erillinen valvomo, käytetään tietysti sitä, mutta itsetarkoitus se ei ole.

Hoivakamerat

Mikäli haluat lisätietoa Hoiva -järjestelmästämme, voit soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme. 

Sinua palvellaan numeroissa: 05 – 225 5000 tai 050 430 1692. Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@visisystems.fi
 
 Hoiva -kamerajärjestelmän esite on ladattavissa tästä!