XL IP-vuokrakamerajärjestelmä tilapäiseen prosessivalvontaan, käyttöönottoon, projektikäyttöön

TEKA IP XL otsakekuva
TEKA XL-IP vuokrakamerajärjestelmään sisältyy maksimissaan 8 teollisuuskameraa kiinnitystarvikkeineen, verkkokaapelit, PoE-kytkin kameroiden virransyöttöön, UPS-laite, DVR verkkotallennin (max. 64 kameraa), pyörillä oleva laitekaappi, pyörillä olevat näyttötelineet, joissa 40" Samsung-näytöt, järjestelmä 3 kameran prosessijärjestelmään liittämiseksi sekä käyttö ja asennusohjeet.

TEKA XL IP vuokrakamerajärjestelmä on TEKA M2S2-analyysikamerajärjestelmän isoveli. Se on kehitetty tilapäistä prosessi- tai projektivalvontaa varten. Sitä voidaan käyttää tuotantolinjan käyttöönottoon ja säätämiseen, vikaseurantaan, projektin seurantaan tai vaikka IP-kamerajärjestelmän soveltuvuuden testaamiseen tehdasympäristössä. Vuokrajärjestelmä on tehty helposti käyttöönotettavaksi.

Laitteisto halutuksi ajaksi

Kotkamera

Voit vuokrata meiltä haluamasi laitteistopaketin projektisi ajaksi. Minimi vuokra-aika on 1 kk. Tarvittaessa tulemme asentamaan/purkamaan laitteiston.

  • 8 kpl FullHD-tasoisia, megapikselioptiikalla varustettuja kiinteitä koteloituja kameroita. Voidaan sijoittaa joko ulos tai sisälle. Kamerat ovat PoE-syöttöisiä. 3 kameroista on Axisen P-sarjaa, jotka voidaan liittää automaatiojärjestelmään.
  • 1 kpl 12 x zoomilla varustettu ohjattava FullHD Domekamera esim. kulkuteiden, nostureiden tai liikkuvien/kaukana olevien kohteiden tarkkailuun.
  • Verkkokaapelit kameroille
  • Pyörillä varustettu lukittava laitekaappi, jossa PoE-kytkin, verkkotallennin, UPS-laite
  • 2 kpl 40″ Samsung 24/7 käyttöön suunniteltua LED-näyttöä, jotka sijoitettu pyörillä varustettuihin telineisiin.
  • i5 PC työasemakoneeksi
  • mahdollisuus kytkeä sisäverkkoon tai internettiin, jolloin etävalvonta on mahdollista.

Liittäminen automaatioon

Trigger

Saatavilla on 3 Axis-kameraa, jotka on mahdollista liittää automaatiojärjestelmään esim. vianhaku- tai laadun tarkkailukäyttöön.

Jos prosessi ”prakaa”, voi olla kiinnostavaa saada tietää sen syy ja säästää kymmeniä tuhansia euroja. Järjestelmää suunniteltaessa on tätä asiaa ajateltu.
 
Järjestelmä on varustettu laitteistolla, joka mahdollistaa kameroiden ”parittamisen” automaatiojärjestelmään esim. häiriötiedon tallentamiseksi. Kamerajärjestelmän puskurointi huolehtii siitä, että voit katsoa mitä tapahtui ja mikä johti tapahtuneeseen.
 
Järjestelmää voidaan käyttää myös esim. laatutiedon saamiseen, jolloin kamerajärjestelmä ottaa yksittäiskuvia jokaisesta rullasta/lavasta/tuotteesta ja tallentaa ne omaan rekisteriinsä.
 
Vuokralaitteistoon kuuluu 3 kpl Axis P-sarjan kameroita, jotka on tarkoitettu tähän tarkoitukseen. Lisäksi olemme tuottaneet kamerajärjestelmään eräänlaisen”automaatioboksin”, jonka avulla ”parittaminen”  tehdään.

Mitä se maksaa?

Raha

Järjestelmän vuokraushinta riippuu kokoonpanosta ja vuokra-ajasta. Lisäksi voit tilata järjestelmän asennuksen, käyttöönoton ja purkamisen meiltä.

Vuokrahinta määräytyy laitekokoonpanon ja vuokra-ajan mukaan.

Kameramäärän voit itse valita ja välttämättömät peruslaitteet ovat haluttujen kameroiden lisäksi tarvittavat kaapelit ja laitekaappi, jossa on tallennin ja PoE-kytkin.
Lisäksi tarvitset mahdollisesti asennus ja käyttöönottopalvelun, jonka hinta ilmoitetaan tapauskohtaisesti.
 
Vuokra-ajan pituus huomioidaan siten, että vuokrasykli on yksi (1) kuukausi. Kun vuokrahinta ensimmäiseltä kuukaudelta on 100%, seuraava kuukausi maksaa 80% edellisestä, kolmas kuukausi on 60% alkuperäishinnasta. Neljäs ja sitä seuraavat kuukaudet ovat 50% alkuperäishinnasta.
 
Hintatarjouksen ja vuokrausehdot saat täyttämällä yhteydenottolomakkeen ja lähettämällä sen.