TEKA Eagle

TEKA Ipsmall on langaton, helppoasenteinen ja laajennettava valvontakamerajärjestelmä. Sen komponentit on valittu laadukkaista osista ja se pystyy tuottamaan hyvää tunnistekuvaa niin sisä- kuin ulkotiloissa, pimeänä kuin valoisanakin vuodenaikana. Se tarjoaa erinomaisen omaisuuden suojan niin yrityksille, taloyhtiöille tai vaikkapa veneseuroille.

Eagle komponentit

Laadukkaat komponentit

1. Keskusyksikkö toimii itsenäisenä valvontakamerayksikkönä tai siihen voidaan liittää yksi tai useampi kameramoduuli. Toimitukseen sisältyy lukollinen kaappi, jossa on tallennin ja virransyöttökomponentit. Yksikköön voidaan liittää 4 laitetta, joista yksi voi olla vastaanotinantenni.

2. Antennit. Mikäli yksikköä laajennetaan, tarvitset yhden vastaanotinantennin ja kameramodulikohtaisen lähetinantennin.

3. Kamerat on integroitu alumiiniseen sääsuojalippaan, joka voidaan kiinnittää joko pylvääseen tai seinään. Lippaan on integroitu myös pöly- ja kosteussuojattu liitäntärasia. Kamera voidaan sijoittaa joko ulos tai sisätilaan.

4. Kameramoduliin voidaan liittää 3 kameraa ja lähetinantenni. Modulissa on virransyöttölaitteisto antennille ja kolmelle kameralle. Moduli liitetään 230 V virtapistorasiaan. Moduulikaappi on lukollinen ja sitä voidaan käyttää ulkotiloissa.

Eagle plug play

Plug & Play

TEKA IPsmall on suunniteltu helposti asennettavaksi ja käyttöönotettavaksi. Asennusta ja käyttöä varten tarvitset vain virtapistorasioita sijoituspaikkoihin.

Laitteet ovat toimestamme valmiiksi esisäädettyjä, jotta käyttöönotto olisi mahdollisimman helppoa.

Jos haluat myöhemmin laajentaa hankkimaasi järjestelmää, käy se helposti. Ostat vain kameramodulin ja lähetinantennin sekä tarvitsemasi määrän lisäkameroita.

Toimituksen mukana tulevat hyvät ohjeet neuvovat sinua kuinka tallenteita katsotaan ja etsitään ja laitteistoa laajennetaan tarpeittesi kasvaessa. Laitteisto voidaan kytkeä myös verkkoon, jolloin voit käyttää sitä nettiyhteydellä.

Järjestelmän rakennetta voit halutessasi tarkastella tästä.

Eagle palvelut

Palvelumme kattaa

Tallentavaa kameravalvontaa säätelee henkilörekisterilaki. Neuvomme ja opastamme asiakkaitamme toimimaan lain puitteissa. Lisäksi teemme asiakkaallemme rekisteri-ilmoituksen TALLENTAVAN kamerajärjestelmän toimituksen yhteydessä.

Vaikka järjestelmä on helppo asentaa ja ottaa käyttöön ihan perus tietotekniikkataidoilla, voit tarvittaessa tilata meiltä myös asennus- ja käyttöönottopalvelun.

Jos et ihan tarkasti tiedä tarvettasi, ota meihin yhteyttä. Emme halua myydä sinulle mitään sellaista, mitä et tarvitse.