Smartsign toimintaidea
Smartsign infonäyttö sovellusta voi verrata älypuheimen käyttöjärjestelmään. Hankittaessa se sisältää tarvittavat perusjulkaisutoiminnot mutta sitä voi "tuunata" ja laajentaa erilaisilla pienoisohjelmilla, widgeteillä.

Smartsign on infojärjestelmä, jonka voi myös integroida yrityksen prosesseihin

Smartsign on erinomainen, monipuolinen ja helppokäyttöinen infojärjestelmä julkaisukäyttöön. Sillä voi julkaista powerpoint -esityksiä, videoita, kuvia, nettisivujen sisältöä tai vaikkapa pdf-muotoisia mainosia tai excell-taulukoita. Lisäksi järjestelmän SYNC-ominaisuus mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse edes käyttää Smartsign-järjestelmää toistuvien, rutiiniluontoisten asioiden julkaisuun. Säästää runsaasti aikaa ja myös vaivaa.
 
Smartsign infojärjestelmän voi myös integroida yrityksen prosesseihin ja näin julkaista reaaliaikaista tuotanto- tai laatutietoa (sisäinen markkinointi, motivointi, tavoitteet). Aivan samalla tavoin Smartsigniä voidaan käyttää markkinoinnin automatisointityökaluna tai trigger ominaisuutta hyödyntäen vaikka poikkeavien tilanteiden viestintään (palveluruuhka, paloilmoitus…).
 
Tämän tyyppinen käyttö onnistuu käyttämällä ns. widgetiä eli räätälöityä pienoisohjelmaa. Osa näistä ohjelmista on jo valmiina ja ne kuuluvat Smartsignin normaaliin toimitussisältöön, osa taas tuotetaan asiakkaan tarpeisiin.
 
Pienoisohjelman idea on siinä, että esim. tuotannosta voidaan tuoda valmistustietoja ja julkaista ne infonäytöillä visuaalisessa muodossa. Smartsignissa on tätä varten sopivat API-rajapinnat, jotka mahdollistavat tiedon tuonnin järjestelmään ja sen käsittelyn.
 
Automatisoidun markkinoinnin esimerkkinä voisi olla vaikkapa huoltoasema. Tällöin voidaan huoltoasemalle asennettu sääasema kytkeä Smartsign infojärjestelmän anturiksi. Jos on talvi, pikku pakkanen ja aurinko paistaa , sääasemalta tuleva kelitieto voi ”laukaista” infonäytön esittämään vaikka auton pesu tarjouksia. Päinvastaisella kelillä tarjotaan pyyhkimen sulkia tms.
 
Smartsignia voidaan kuvata vaikkapa älypuhelimen käyttöjärjestelmänä, joka sisältää tuhdin paketin perussovelluksia. Tarpeen vaatiessa sitä voidaan ”tuunata” lataamalla siihen aplikaatioita, joilla lisäominaisuuksia saadaan käyttöön. Lisäksi jokainen järjestelmään kytketty näyttö voi näyttää joko täysin tai osin itsenäistä sisältöä ja näytön pinta-alan saa jaettua haluamallaan tavalla. Voit siis samanaikaisesti näyttää videota, julkaista uutisia ja vaikkapa näyttää säätilan.