Siirrettävä M2S2 kamerajärjestelmä valvontaan, vianetsintään sekä koneiden ja robottien käyttöönottoon

M2S2 monipuolisesti muunneltavissa oleva siirrettävä kamerajärjestelmämme, vuokrattavissa tai hankittavissa omaksi.

 

 
M2S2

Monipuolisesti räätäilöitävä kamerajärjestelmämme soveltuu mm. tuotekehitykseen, vianhakuun, käyttöönottoon, väliaikaiseen valvontaan. Järjestelmään lisättävissä muun muassa IP-kameroita, lämpökameroita, 4G-kameroita.

Monipuolinen, räätälöitävä kamerajärjestelmä vuokrakäyttöön

 

Hintatietoutta

Hintamme pitävät lähtökohtaisesti sisällään tarvittavat tuotteet, pienimuotoisen tuotteen käyttöönottokoulutuksen. Hinnoittelu perustuu asiakkaan haluaman järjestelmän kokoonpanoon ja vuokra-ajan pituuteen. Mahdollisuus ostaa tuotteet asennettuina, erilliseen tuntiveloitushintaan. Sivun alalaidassa mainituissa esimerkkitapauksissa suuntaa antavia hintoja, riippuen järjestelmän kokoonpanosta.

Vuokrattavissa

Vuokra-ajat kuten tuotteetkin räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan, minimi vuokra-aika on 1 päivä. Hinnoittelu perustuu asiakkaan haluaman järjestelmän kokoonpanoon ja vuokra-ajan pituuteen.

Hanki omaksi

Mikäli on tarvetta pidempiaikaiseen käyttöön ja tämän lisäksi on ammattitaitoa huoltaa ja ylläpitää laitteistoa, on mahdollisuus hankkia räätälöity järjestelmä kokonaisuudessaan omaksi. Useat asiakkaistamme ovat ensisijaisesti vuokranneet laitteiston ja kokeneet järjestelmän hyödyt niin suuriksi, että ovat päättäneet hankkia oman järjestelmän. Kysy lisää meiltä.

M2S2 kamerajärjestelmä mahtuu salkkuun ja on helposti siirreltävissä

M2S2
M2S2
M2S2
M2S2
M2S2
M2S2

Suosittu siirrettävä kamerajärjestelmämme on ollut tuotekehityksemme kynsissä ja saanut lisää komponentteja.

Räätälöitävissä aiempaa monipuolisemmin. Soveltuu erittäin laaja-alaisesti teollisuuden ja yritysten käyttöön.

Esimerkkitapauksia M2S2 kämerajärjestelmän käytöstä

Seuraavassa neljä erilaista esimerkkiä, joissa M2S2 järjestelmäämme on käytetty aluevalvonnassa, vian etsintännässä ja käyttöönoton yhteydessä, erilaisin kokoonpanoin.

Väliaikainen aluevalvonta

Kokoonpano: kaksi erikoiskameraa, 10 m siirtomasto, etäyhteys, järjestelmäyksikkö

Työmaan jatkuvan muuntautumisen vuoksi,alueen kokonaisuudesta oli hankala saada selkoa. Siirrettävä 10m masto, jossa valot ja kaksi kameraa, joka sijoitettiin työmaan keskeiselle paikalle. Etäohjattavilla kameroilla pystyttiin valvomaan laajasti alueen kriittisiä kohtia.

Hinta: viikko 1180 € /vko
ensimmäinen kuukausi 3770 € /kk
seuraavat kuukaudet 3010 € /kk

Robotin käyttöönotto

Kokoonpano: yksi kamera, järjestelmäyksikkö näytöllä, siirrettävä kamerateline

Käyttöönotossa asiakkaalla ilmeni ongelmia, robotin sijainti aitauksessa ei antanut ihmisten olla valvomassa työtä oletetun ongelmakohdan suunnalta. Liikuteltavan kameratelineen ansiosta yhdelläkin kameralla saatiin nopeasti selville, mikä kyseisen robotin toiminnassa oli vialla.

Hinta:
viikko 340 € /vko
seuraavat viikot 270 € /vko

Vianetsintä

Kokoonpano: kaksi kameraa, järjestelmäyksikkö, kameratelineet

Kuljettimessa epäsäännöllisesti esiintyvä vika jonka syyn havainnointi hankalaa ja henkilöresursseja sitovaa, kahdella kriittisiin paikkoihin sijoitetulla kameralla ja pitkällä tallennusajalla varustettu laitteisto, vian aiheuttaja kyettiin havaitsemaan heti seuraavalla kerralla ja tarvittavat huoltotoimet oli mahdollista aloittaa.

Hinta:
viikko 380 € /vko
seuraavat viikot 300 € /vko

Koneen käyttöönotto

Kokoonpano: kahdeksan 50fps-kameraa, erikoisjärjestelmäyksikkö, lisävalot, kameratelineet

Uuden koneen käyttöönotossa molemmin puolin konetta yhteensä kahdeksan, 50 kuvaa sekunnissa tuottavaa kameraa. Puristinosaan asennettiin kamerat telojen molempiin päihin, kamerat olivat alttiina vedelle ja höyrylle, koneen säätäminen ja myöhemmin prosessin tarkkailu mahdollista valvomosta.

Hinta:
kuukausi 7 150 € /kk
seuraavat kuukaudet 5 720 € /kk

 

HUOM.
Esitetyt hinnat ovat arvonlisäverottomia.