Infojärjestelmä taipuu myös opastukseen ja ajanvaraukseen

Smartsign infojärjestelmään voidaan liittää myös toiminto neuvotteluhuoneiden ajanvarausta ja yritysopastusta varten. Smartsign Wayfinderilla voidaan täydentää yrityksen tiedotusjärjestelmää.

Mikä Wayfinder?

Se on Smartsign Manager Pro -infojärjestelmän lisäosa, joka mahdollistaa infonäyttöjen käytön neuvotteluhuoneiden varaamiseen ja ihmisten opastamiseen yrityksen tiloissa.

 
Näytöt voidaan sijoittaa neuvotteluhuoneiden ulkopuolelle tai sitten käyttää jo hankittuja infonäyttöjä. Yhdellä näytöllä (esim. aulanäyttö) voidaan näyttää kaikkien neuvottelutilojen varaustilanne.
 
Järjestelmän viestinnällinen ja opastuksellinen ulkoasu räätälöidään juuri teidän yrityksenne mukaiseksi.

Yhteensopiva Google- ja Outlook- kalentereihin

Helpon käytettävyyden takeena on Wayfinderin synkronoitavuus Google- ja Microsoft exchange Outlook -kalentereiden kanssa.

 
Varaat haluamasi neuvottelutilan työasemaltasi käyttäen ym. kalentereita ja varauksesi päivittyy samalla kaikkiin asennettuihin näyttöihin.
 
Järjestelmää voidaan hyödyntää myös siten, että mikäli tarvitset varaamaasi tilaan tarjoilua tai varusteita, voi tiloista vastaava henkilö nähdä pyyntösi välittömästi ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Infonäytöstä opastustilaan ja takaisin

Opastukseen ja varausten näyttämiseen hankittuja infonäyttöjä voidaan käyttää myös yrityksen yleisinfonäyttöinä.

 
Jos käytetään kosketusnäyttöjä, voidaan näytölle tehdä widget, jota painamalla saadaan näyttö siirtymään opastus- ja varaustilaan tai päinvastoin.
 
Kosketusnäyttöä hyödyntäen voit myös tehdä tilavarauksen suoraan näytöltä.

Järjestelmän lisäksi meiltä myös näytöt, asennus ja koulutuspalvelu

Wayfinder

Meiltä saat kokonaispaketin. Järjestelmän, näytöt, telineet, asennukset, verkon rakentamisen ja koulutuksen sekä ylläpidon. Voit hankkia tavallisia tai kosketusnäytöllisiä malleja. Näytöissä on kuitenkin oltava player.

Kosketusnäytön etu ajanvarausjärjestelmässä on, että se mahdollistaa varauksen tekemisen suoraan näytöltä ja se, että tällöin näytöissä pystytään näyttämään myös muuta infomateriaalia. Näytön katselija voi tehdä valinnan näyttöä koskettamalla.

Jos tarkoitus on käyttää näyttöjä pelkästään ajanvaraus- ja opastusjärjestelmänä, riittää ”perinteinen” playerillä varustettu infonäyttö mainiosti.

Ei enää lippuja, lappuja ja kilpiä. Siirry digiaikaan, hanki Smartsign Wayfinder

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Yllättyisit kuultuasi, kuinka edullisesta järjestelmästä on kyse. Klikkaa viereistä kuvaa ja täytä yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme saapuu mielellään kertomaan lisää Smartsign -infojärjestelmistä.