Infonäyttö viestintään

tuotevideot, hoito-ohjeet, päiväohjelmat, ruokalistat, mainosvideot, itsehoito, tietoiskut, aukioloajat, päivystysajat, toiminta poikkeustilanteissa, evakointiohjeet, henkilöstötiedotteet, tyky-toiminta, paikallissää, uutissyötteet, pysäköintiohjeet, ohjeet laboratorioasiakkaille, apteekkien aukioloajat, kaupungin/kunnan tiedotteet asukkaille... Mitä ikinä on tarpeesi tiedottaa, voidaan se tehdä infonäytöllä. Joko vain yhdessä tai kymmenien näyttöjen järjestelmässä, keskitetysti tai paikallisesti hyödyntämällä nykytekniikkaa.

Poista epätietoisuus, paranna asiakaskokemusta!

Näytöt sisäverkossa, hallinta pilvessä tai omalla serverillä!

Hankinta on yllättävän edullista!

Odottavan aika on pitkä. Voit parantaa asikkaasi palvelukokemusta tiedottamalla esim. ruuhkista tai helppottaa ajan kulumista näyttämällä ohjeita, uutisia tai muuta sisältöä, jotka parantavat viihtyvyyttä.

Omalle henkilökunnalle voidaan myös viestiä tehokkaasti infonäytöillä.

Kaikki yleisimmät tiedostomuodot toimivat ja viestin voi aikatauluttaa. Näytöissä voi olla eri sisältö tai täysin sama, jos niin halutaan.
Näyttöinä käytämme ammattitason infonäyttöjä, jotka ovat tarkoitettu joko 16/7 tai 24/7 käyttöön. Kokoja ja malleja on useita, on langattomia, on kosketusnäyttöjä ja näytön voi tarvittaessa koteloida tai sijoittaa ikkunaan tai ulos.

Hallintajärjestelmänä toimii luotettava, kehittynyt ja helppokäyttöinen Smartsign, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet viestiä tehokkaasti. Jopa niin tehokkaasti, ettei sitä aina edes tarvitse käyttää vaan hyödyntää sen SYNC-toimintoa.
Infonäyttöjärjestelmän hankintahinta muodostuu näytöistä, ohjelmalisenssistä, asennuksesta ja käyttökoulutuksesta.

Esimerkiksi sisätiloihin sijoitettava 42" LCD-infonäyttö ja siihen 3 vuoden Smartsign hallintaohjelmisto maksaa alle 2000 euroa. 

Jos olet joskus ostanut mainoskylttejä tai valomainoksia, tiedät että hintalappu ei ole kallis. Lisäksi voit vaihtaa viestin sisältöä aina kun haluat.

Lisäinformaatiota & yhteydenotto

Jos olet kiinnostunut parantamaan yrityksenne viestintää, pyydä veloitukseton käynti. Tulemme mielellämme esittelemään infojärjestelmäämme ja kertomaan mitä sillä pystyy tekemään. Yhteyden meihin saat kätevästi yhteydenottolomakkeella tai soittamalla puh. 05 225 5000.

Kaikki myymämme infonäytöt ovat ns. PRO-näyttöjä, joissa on 3 vuoden on-site takuu. Näytöt ovat tarkoitettu joko 16/7 tai 24/7 käyttöön