Ryhmä- ja teollisuusviestintään tarkoitetut välineet ja palvelut

Tarjoamme erilaisia työkaluja ryhmä- ja teollisuusviestintään. Tuoterepertuaariin kuuluvat analogiset ja digitaaliset VHF ja UHF radiopuhelimet ja niiden tukiasemat, räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäviksi tarkoitetut Atex tai EX luokitellut matkapuhelimet sekä tiedottamiseen, mainontaan tai yrityksen sisäiseen viestintään tarkoitetut infonäytöt ja niiden hallintajärjestelmät (julkaisujärjestelmät).

Jos haluat ostaa, saada lisätietoa tai tarjouksen tuotteistamme. ota meihin yhteyttä joko puhelimitse 050 4301692 tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Radiopuhelimet

Myymme, huollamme, ohjelmoimme ja asennamme Vertex Standard, Motorola ja Icom -merkkiset UHF/VHF/Digi radiopuhelimet, tukiasemat ja niidentarvikkeet.

Teemme myös ajoneuvo-, valvomopuhelin- ja tukiasema-asennukset halutessasi.

Tarjolla olevat puhelimet ja tarvikkeet tarkempine tietoineen löydät tästä.

Atex-puhelimet

Ex- tai ATEX puhelimia käytetään työskenneltäessä räjähdysvaarallisissa tiloissa. Tälläisiä tiloja voivat olla kemikalio- ja polttoainevarastot, kaasu- ja maalivarastot, viljasiilot yms.

Myymme sekä iSafe että Ecom -tuotemerkin laitteita. Laitteet on luokiteltu tilaluokkiin 1/21 ja 2/22.

Info-TV-järjestelmät

Infojärjestelmiä käytetään mainontaan, tiedottamiseen tai vaikkapa sisäiseen viestintään. Sisältö voi olla tekstiä, kuvia, videoita, ulkoisesta URL-osoitteesta syötettyä sisältöä yms.

Myymme, asennamme, käyttöönotamme ja koulutamme asiakkaamme infojärjestelmän käyttöön siten, että toiminta olisi mahdollisimman tehokasta.

Merkkeinä Samsung, LG, NEC ja julkaisualustana erinomainen Smartsign

Kulunvalvonta

Kulunvalvontapalvelumme kattavat henkilö- ja ajoporttien laitteet ja niiden vaatimat sovellukset.

Meillä on tarjolla mm. edullinen rekisteritunnistuskamera, joka paritettuna porttiautomatiikkaan, avaa portin hyväksytyn tunnuksen omaavalle ajoneuvolle. Kameramme tunnistaa kaikki EU-rekisterikilvet.

Asennustyön lisäksi teemme myös kulkuporttien ja -porttiautomatiikan huoltoa ja viankorjausta.