Visi-Systems Oy on nyt Oosom Oy

01.06.2017


On tullut aika uudistua.

Visi -alkuisia yrityksiä on toiminut paikkakunnalla kaksi. Tämä on aiheuttanut osittain sekaannusta asiakkaiden keskuudessa.

Jatkossa asiat muuttuvat selkeämmiksi.

Nimien historiaa.

Molemmat mainitut yritykset olivat aiemmin yhden henkilön omistuksessa. Yritysten liiketoimintaa kuvasi VISI -nimen loppuosa. Visi-Radio ja Visi-Systems . Yritykset tunnettiin myös nimellä Visi Yhtiöt palvellen omia sektoreitaan.

Visi Oy (Visi-radio) toimi teollisuuden videovalvonta- ja radiopuhelin sektorilla ja Visi-Systems Oy automaatio sektorilla.

Visi ja Visi-Systems liiketoimien myynti yli 10 vuotta sitten aiheutti sekaannusta ja epäselvyyttä siitä, mitä kukakin tekee. Oli jos jonkin moista tarinaa liikkeellä vailla varsinaista tietoa, mitä oli tapahtunut ja milloin. Useasti asiaa jouduttiin selventämään perinpohjaisesti asiakkaiden kanssa. Asioille oli kuitenkin looginen ja ymmärrettävä selitys.

Miksi melkein sama nimi ?

Teollisuuskamera Oy:n ostettua Visi-Systems Oy:n liiketoiminnan, päädyttiin pitämään vanha paikkakunnalla tunnettu nimi. Tuolloin oli vaikea ajatella teollisuus venttiileitä ja automaatiotuotteita valmistava yritys toimisi Teollisuuskameran nimellä. Haluttiin myös pitää yksi selkeä nimi, jonka alla toimintaa voitaisiin laajentaa myös kamerasektorin ulkopuolelle.

Miksi muutamme nimeä ?

Visi -lyhenne on istunut asiakkaiden suuhun liian hyvin, vaikka yritys onkin toinen. Visi-Systems nimen käyttö ei ole tarttunut asiakkaiden puhekieleen halutulla tavalla. Nimen etuosa lausutaan ja loppuosa, se joka meidät erottaa, jää unholaan. ”Visin miehet tuli asentamaan kameraa”. Kaikki eivät kuitenkaan ole ”Visin” miehiä. Tilaaja tietää eron, mutta operaattori tai muu ulkopuolinen ei välttämättä yritysten eroa huomaa.

Edellä mainituista syistä olemme päätyneet yrityksen nimen vaihtamiseen.

Jatkossa meidät tunnetaan nimellä Oosom Oy.

Tavoite oli keksiä uusi nimi, joka istuu puhekieleen hyvin. Onhan se toki vähän omituinen. Nimi ei varsinaisesti tarkoita mitään. Tai tarkoittaa, jos asian näin näkee. Meistä nimi on kuitenkin aivan erinomainen ja kuvaa meidän kykyä oivaltaa. Toivottavasti oivallamme yhdessä ratkaisun teidän ongelmiin.

Visi-Systems nimi jää edelleen aputoiminimeksi, joten kokonaan siitä ei luovuta.  Myös Teollisuuskamera nimi jää edelleen käyttöön prosessivalvonnan kamerajärjestelmien sekä tätä sektoria palvelevien tuotteiden osalta.

 

Toimialat:

Teollisuuskamera

Teollisuuskamera toiminimellä tulemme jatkossakin harjoittamaan teollisuuden videovalvontapalveluiden tuottamista. Myös TEKA-kameratuotteet kuuluvat tämän toiminimen alle.

 

Visi-Systems

Visi-Systems toiminimi siirtyy aputoiminimeksi palvellen automaatioalan tuotteiden valmistus, asennus, kauppa ja huoltopalveluita.

 

Oosom Oy

Yleisnimenä tulet tuntemaan meidät Oosom Oy:nä.

Nimenmuutos ei vaikuta asiakas- tai kumppanisuhteisiin eikä myöskään y-tunnukseen tai laskutustietoihin.

Toivomme että yhteistyö jatkuu kanssamme selkeämmin kilpailijoista erottuen.

 

Terveisin

Oosom Oy

                                                          Jouni Wicht      hallituksen pj.

03.01.20182018 Rekrytointi.
30.08.2017Edulliset lämpökamerat nyt saatavilla
01.06.2017Visi-Systems Oy on nyt Oosom Oy
19.01.2017Uusi, parannettu versio siirrettävästä TEKAM2S2 analyysikamerajärjestelmästä
19.01.2017Verkkokamerajärjestelmä rakennuslevyjä valmistavalle tehtaalle Suomeen
19.01.2017Vertex Standard radiopuhelinlaitteiden hinnat laskivat tammikuussa 2017
19.01.2017Merkittäviä radiopuhelintoimituksia
04.05.2016Toimme markkinoille kaksi uutta kamerajärjestelmää prosessivalvontaan
07.09.2015Suulisniemen veneseura sai varkauksista tarpeekseen. Kamerajärjestelmä suojelemaan omaisuutta!
13.08.2015Haminan terveysasema käyttää infojärjestelmäämme viestinnässään

Siirry arkistoon »