Oosom Oy Rekry 2019

Meillä on osaajille aina töitä tarjolla.

Työhakemukset osoitteeseen rekry@oosom.fi

Lisätiedot haussa olevista tehtävistä:
Jouni Wicht 050 430 1688

Ennen kuin kirjoitat ja lähetät hakemuksesi johonkin vapaana olevaan työtehtävään, lue tämä huolella. Pitkien työnkuvauksiemme ei ole tarkoitus olla tylyjä, vaan vain yksinkertaisesti kertoa monipuolisista töistämme, haluamme että suoriudut tarjoamissamme työtehtävissä menestyksekkäästi. Asenne ja kiinnostus alaa kohtaan on ehdoton edellytys. Kiinnostuksesi antaa meille mahdollisuuden tehdä sinusta alamme huippuosaajan. Lisäksi tietynlainen perusosaaminen tarvitaan jo aloitusvaiheessa. Luonnollisesti koulutamme ja opastamme tehtäviin, sekä oppimista tapahtuu työn ohessa. Mikäli olet yllä tai alla kuvatun kaltainen henkilö, laita hakemus.

Automaatio- Instrumentti- Elektroniikka- Sähkö- tai ICT-Asentaja

Oosom Oy toimittaa laadukkaita laite- ja palvelukokonaisuuksia asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti teollisuuslaitoksia. Yrityksemme työt ovat usein projektiluonteisia, erilaisten teknisten laitteistojen suunnittelu-, kokoonpano- ja asennustöitä.

Projektimme toteutetaan työviikon aikana joko toimipisteessämme Kotkassa tai asiakkaiden tiloissa ympäri Suomea. Pääsääntöisesti työskentelemme Etelä Suomen alueella.
Työpisteisiin matkustetaan huoltoautolla. Pääpaino töissä on valmistelutöissä pajalla Kotkassa. Hyvin valmisteltu ja suunniteltu projekti lyhentää matkustus ja projektien läpimeno aikaa asiakkaiden luona.

Tehtäviisi kuuluu mm.
- Kamera- ja prosessivalvontajärjestelmän asennukset.
- Kamerajärjestelmien käyttöönotto ja dokumentointi, kun osaamista karttuu.
- Vuokrattavien kamerajärjestelmien kokoonpano, sekä asennus asiakkaan tiloissa asiakkaiden tarpeiden mukaan.
- Teollisuuden informaationäyttöasennukset ja käyttöönotto, sekä näihin liittyvien telineiden asennus ja tarvittaessa valmistus.
- Radiopuhelinjärjestelmien komponenttien asennukset ja päätelaitteiden asennukset työkoneisiin ja toimipisteisiin.
- Lukemattomat muut erinäiset teollisuuden ja yritysasiakkaiden asennustyöt, joita vuosien saatossa opettelemme työn ohella.

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
- Joustava, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, innokas oppimaan uutta, henkilö joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen.
- Pitkäjänteinen ja systemaattinen ote työhön. Aloitetut projektit hoidetaan maaliin asti.
- Teet työsi laadukkaasti työturvallisuutta unohtamatta.
- Matkustusvalmiutta.
- Et pelkää asennustöissä haastaviakaan ympäristöolosuhteita.
- Sinulla on mahdollinen suosittelija sekä positiivinen työhistoria.
- Sinulle on jo kirkastunut mitä haluat tehdä työurallasi.

Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytämme nuhteetonta taustaa ja suoritamme valituille henkilöille työtehtävissä vaadittavan turvallisuusselvityksen.

Tehtäviisi tarvitset ajokorttia, sekä edellytykset turvasuojaajakorttiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään sähköalan tai tieto- ja tietoliikennetekniikan peruskoulutusta, sujuvaa Suomen kielen taitoa sekä kirjallista englanninkielen taitoa laitemanuaalien ja ongelmanselvittelyiden takia.

Työ meillä sopii henkilölle, joka hakee monipuolista teknistä työtä. Työtä johon et tule pitkästymään, mikäli olet kiinnostunut elektronisista ja mekaanisista laitteista. Olet sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Omaat ahkeran, oma aloitteisen ja yrittäjähenkisen luonteen. Haet työtä, jossa saat vastuuta ja pääset osallistumaan päätösten tekoon.

Emme oleta sinulla olevan kaikkia yllä lueteltuja ominaisuuksia ja taitoja vielä tässä vaiheessa. Mikäli olet mielestäsi etsimämme ammattilainen, laita hakemus heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myynnin tekninen tuki(tuotevastaava)

Oosom Oy toimittaa laadukkaita laite- ja palvelukokonaisuuksia asiakkaidensa tarpeisiin. Asiakkaanamme ovat pääsääntöisesti teollisuuslaitoksia. Yrityksemme työt ovat usein projektiluonteisia erilaisten teknisten laitteistojen suunnittelu-, kokoonpano- ja asennustöitä.

Sinä myynnin ja markkinoinnin moniosaaja tai vasta mahdollinen tuleva sellainen. Olisiko meillä sinulle töitä ja sinulla ammattitaitoista osaamista tarjota meille?
Peruslähtökohta kuitenkin on, että olet kiinnostunut myyntityöstä ja haluat kehittää siinä itseäsi. Sinulla tulee olla tekninen koulutus tai vaihtoehtoisesti muutoin laajasti hankittu tekniikan pohja ja kiinnostus alaan sekä aiheeseen. Tämä sen takia jotta tiedät mitä myyt tai edustat.

Tehtäviisi kuuluu:
Toimit pääsääntöisesti myyntiryhmässä teknisenä tukena. Toimit myös itsenäisesti, vastaten tarjouspyyntöihin, sekä pienimuotoisesti teet oma-aloitteista myyntityötä. Palvelet pääsääntöisesti teollisuus ja yritys asiakkaita. Otat selvää mikä tekninen ratkaisu palvelisi asiakkaan tarpeita parhaiten. Toimintatapamme ja tuotteemme omaksuttua, otat osan tuotteista teknisesti vastuullesi ja kehität osaamistasi näiden osalta. Toimit taitojen karttuessa enemmän myös asiakasrajapinnassa yhdessä muun myynnin kanssa.

Eduiksi katsotaan:
- sinulla on tekninen koulutus.
- sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden asennus, huolto ja myyntityöstä.
- olet teknisesti orientoitunut. Tiedät teknisesti mistä puhut.
- sinulla on mahdollinen suosittelija sekä positiivinen työhistoria.
- haet pitkäaikaista työsuhdetta ja olet tiedostanut mitä työtä haluat tehdä.
- olet valmis ottamaan vastuuta työstäsi ja saamaan tuloksia aikaan.
- tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, saat asioita tapahtumaan.
- sinussa on ns. yrittäjähenkeä yrityksen kannalta positiivisessa mielessä.

Kaikkia yllä olevia ominaisuuksia emme odota sinulla olevan.

Lähtökohtaisesti haemme pitkään työsuhteeseen sitoutuvaa henkilöä palvelukseemme.

Tehtävään valitulta edellytämme nuhteetonta taustaa ja suoritamme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen.

Työ yrityksessämme sopii henkilölle, joka omaa laajaa kiinnostusta itsensä kehittämiseen, sekä on valmis kantamaan vastuuta omasta tontistaan.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemus heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ohjelmistosuunnittelija/-Kehittäjä/Koodari

Oosom Oy hakee palvelukseensa OHJELMISTOAMMATTILAISTA, full stack-kehittäjää joka pystyy kantamaan vastuuta; suunnittelemaan, toteuttamaan, kehittämään ja ylläpitämään ohjelmistoja sekä erilaisia asiakasprojekteja.

Olet luova ja haasteista innostuva ohjelmistoammattilainen. Etsit uusiin projekteihin järkevimmän ja taloudellisimman tavan saada jotain konkreettista testattavaksi ennen varsinaista sovellusta. Osallistut myyntiin itsenäisesti, sekä osana myyntitiimiä asiantuntijana. Osaat arvioida tarvittavan työmäärän ja uskallat ottaa siitä vastuun.

Osaat sujuvasti käyttää ja yhdistellä valmista koodia. Kaikkea ei tarvitse keksiä uudelleen. Luot määrätietoisesti selkeän ja johdonmukaisen toimintamallin ohjelmistojen tuottamiselle. Sinulla on myös tarvittaessa kyky toimia esimiehenä koodareille.

Tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa räätälöidyillä sovelluksilla asiakkaalle perustoimitukseen lisäarvoa, jolla järjestelmä saadaan mukautettua asiakkaan tarpeisiin.

Järjestelmät ovat yleensä kamerajärjestelmiä tai infojärjestelmiä, jotka ovat ns. "tehdasvalmiita". Näissä on yleensä rajapinnat, jotka mahdollistavat niiden räätälöinnin tai lisäsovellusten tuottamisen täydentämään niiden ominaisuuksia.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:
-pystyt itsenäiseen työhön, etkä pelkää ottaa työstäsi vastuuta
-hallitset ohjelmointikielistä ainakin: HMTL & HMTL5, PHP, Javascript, Java, Python, C/C++/C ja SQL
-olet analyyttinen, tarkka sekä tuottelias
-olet sosiaalinen ja pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa
-sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä
-sinulla on vähintään b-ajokortti

Tehtäviin valitulta edellytämme nuhteetonta taustaa ja suoritamme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen.

Työ yrityksessämme sopii henkilölle, joka omaa laajaa kiinnostusta itsensä kehittämiseen, ohjelmistojen ohella, sekä on valmis kantamaan vastuuta omasta tontistaan.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemus heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.