Oosom Oy Rekry 2019

Meillä on osaajille aina töitä tarjolla.

Työhakemukset osoitteeseen rekry@oosom.fi

Lisätiedot haussa olevista tehtävistä:
Jouni Wicht 050 430 1688

Oosom Oy toimittaa laadukkaita laite- ja palvelukokonaisuuksia asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti teollisuuslaitoksia. Yrityksemme työt ovat usein projektiluonteisia, erilaisten teknisten laitteistojen suunnittelu-, kokoonpano- ja asennustöitä. Projektimme toteutetaan työviikon aikana joko toimipisteessämme Kotkassa tai asiakkaiden tiloissa ympäri Suomea. Pääsääntöisesti työskentelemme Etelä Suomen alueella.

Ennen kuin lähetät hakemuksesi jonkin avoimena olevaan työtehtävään, tutustu työkuvauksiimme, joiden tarkoituksena on kertoa monipuolisista työtehtävistämme.

Asenne ja kiinnostus alaa kohtaan hakijoilla on ehdoton edellytys. Kiinnostuksesi antaa meille mahdollisuuden tehdä sinusta alamme huippuosaajan ja suoriutua tarjoamissamme työtehtävissä menestyksekkäästi. Tämä vaatii kuitenkin panostusta itsenäiseen opetteluun ja oppimiseen. Osaamista karttuu, jos on halua opetella.

Lisäksi alan perusosaaminen tarvitaan jo aloitusvaiheessa. Luonnollisesti koulutamme ja opastamme tehtäviin, sekä oppimista tapahtuu työn ohessa. Mikäli olet yllä tai alla kuvatun kaltainen henkilö, laita hakemus.

Automaatio-, instrumentti-, elektroniikka-, sähkö- tai ICT-asentaja tai vastaavan koulutuksen insinööri

Työ meillä sopii henkilölle, joka hakee monipuolista teknistä työtä ja on kiinnostunut elektroniikasta, mekaniikasta ja tekniikasta. Olet sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Omaat ahkeran, oma aloitteisen ja yrittäjähenkisen luonteen. Haet työtä, jossa saat vastuuta ja pääset osallistumaan päätösten tekoon.

Pääpaino töissä on erilaisten projektien valmistelutyö pajallamme Kotkassa. Hyvin valmisteltu ja suunniteltu projekti lyhentää matkustus ja projektien läpimeno aikaa asiakkaiden luona. Työpisteisiin matkustetaan huoltoautolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään sähköalan tai tieto- ja tietoliikennetekniikan peruskoulutusta, sujuvaa suomenkielentaitoa sekä kirjallista englanninkielentaitoa laitemanuaalien ja ongelmanselvittelyiden
takia.

Tehtäviisi kuuluu mm.
- Kamera- ja prosessivalvontajärjestelmän asennukset
- Kamerajärjestelmien käyttöönotto ja dokumentointi, kun osaamista karttuu.
- Vuokrattavien kamerajärjestelmien kokoonpano, sekä asennus asiakkaan tiloissa asiakkaiden tarpeiden mukaan.
- Teollisuuden informaationäyttöasennukset ja käyttöönotto, sekä näihin liittyvien telineiden asennus ja tarvittaessa valmistus.
- Radiopuhelinjärjestelmien komponenttien asennukset ja päätelaitteiden asennukset työkoneisiin ja toimipisteisiin.
- Lukemattomat muut erinäiset teollisuuden ja yritysasiakkaiden asennustyöt, joita vuosien saatossa opettelemme työn ohella.


Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
-Olet joustava, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja innokas oppimaan uutta
-Sinulla on pitkäjänteinen ja systemaattinen ote työhön
- Hoidat työtehtävät määrätietoisesti maaliin asti
- Teet työsi laadukkaasti, työturvallisuutta unohtamatta.
- Sinulla on rohkeutta myös matkatöihin.
- Et pelkää haastaviakaan olosuhteita.
- Sinulla on suosittelija sekä positiivinen työhistoria.
- Sinulle on jo kirkastunut mitä haluat tehdä työurallasi. Haemme pitkäaikaista työntekijää tiimiimme.
-Arvostamme ensisijaisesti rautaista osaamista, emme mielikuvia ja titteleitä


Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytämme nuhteetonta taustaa ja suoritamme valituille henkilöille työtehtävissä vaadittavan
turvallisuusselvityksen.
Tehtäviisi tarvitset B-ajokortin, sekä edellytykset turvasuojaajakorttiin.

Emme oleta sinulla olevan kaikkia yllä lueteltuja ominaisuuksia ja taitoja vielä tässä vaiheessa. Ole kuitenkin rehti ja avoin
omasta osaamisestasi meille ja itsellesi! Mikäli olet mielestäsi etsimämme ammattilainen, laita hakemus heti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ohjelmistosuunnittelija/-Kehittäjä/Koodari

Oosom Oy hakee palvelukseensa OHJELMISTOAMMATTILAISTA, full stack-kehittäjää joka pystyy kantamaan vastuuta; suunnittelemaan, toteuttamaan, kehittämään ja ylläpitämään ohjelmistoja sekä erilaisia asiakasprojekteja.

Olet luova ja haasteista innostuva ohjelmistoammattilainen. Etsit uusiin projekteihin järkevimmän ja taloudellisimman tavan saada jotain konkreettista testattavaksi ennen varsinaista sovellusta. Osallistut myyntiin itsenäisesti, sekä osana myyntitiimiä asiantuntijana. Osaat arvioida tarvittavan työmäärän ja uskallat ottaa siitä vastuun.

Osaat sujuvasti käyttää ja yhdistellä valmista koodia. Kaikkea ei tarvitse keksiä uudelleen. Luot määrätietoisesti selkeän ja johdonmukaisen toimintamallin ohjelmistojen tuottamiselle. Sinulla on myös tarvittaessa kyky toimia esimiehenä koodareille.

Tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa räätälöidyillä sovelluksilla asiakkaalle perustoimitukseen lisäarvoa, jolla järjestelmä saadaan mukautettua asiakkaan tarpeisiin.

Järjestelmät ovat yleensä kamerajärjestelmiä tai infojärjestelmiä, jotka ovat ns. "tehdasvalmiita". Näissä on yleensä rajapinnat, jotka mahdollistavat niiden räätälöinnin tai lisäsovellusten tuottamisen täydentämään niiden ominaisuuksia.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:
-pystyt itsenäiseen työhön, etkä pelkää ottaa työstäsi vastuuta
-hallitset ohjelmointikielistä ainakin: HMTL & HMTL5, PHP, Javascript, Java, Python, C/C++/C ja SQL
-olet analyyttinen, tarkka sekä tuottelias
-olet sosiaalinen ja pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa
-sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä
-sinulla on vähintään b-ajokortti

Tehtäviin valitulta edellytämme nuhteetonta taustaa ja suoritamme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen.

Työ yrityksessämme sopii henkilölle, joka omaa laajaa kiinnostusta itsensä kehittämiseen, ohjelmistojen ohella, sekä on valmis kantamaan vastuuta omasta tontistaan.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemus heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.