Peridect+ aitavalvontajärjestelmä

Oosom Tsekkiläisen Siezan sertifioima yhteistyökumppaniksi Suomessa. Peridect+ aitavalvontajärjestelmä hankittavissa Oosomilta.

Peridect+ aitavalvontajärjestelmä

Peridect+ aitavalvontajärjestelmä

Peridect+ valvontaan sääolosuhteista riippumatta

Peridect+ aitavalvontajärjestelmä on ympäri maailmaa käytössä oleva, erittäin varmatoiminen järjestelmä, joka antaa sijainnillisesti tarkan kosketustiedon. Kosketustietoa voidaan luonnollisesti hyödyntää monin eri tavoin.

Järjestelmä soveltuu erittäin laajasti vanhojen turvajärjestelmien täydennykseksi, tai voi toimia uuden suunnittelun perustana.

Peridect+ aitavalvontajärjestelmä on mahdollista asentaa erilaisiin aitoihin ja siihen voidaan laajasti integroida mm. valvontakameroita.

Peridect+ toimii työkaluna kohteissa joissa on tarvetta myös etävalvonnalle. Modulaarinen järjestelmä on mahdollista ketjuttaa lähes loputtomasti, järjestelmä voidaan asentaa erilaisiin olosuhteisiin, vaihteleviin maastoihin, mahdollisuudet ovat todella laajat.

Järjestelmään on mahdollista liittää myös muita kytkimiä, esim. magneettikytkimiä, joista on mahdollista saada tietoa vaikka ovien tai porttien avautumisesta.Peridect+ tunnistaa myös häiriötilanteet, jollaisia esimerkiksi sabotointi yrityksissä laitteistoon voi mahdolisesti tulla, järjestelmä antaa tällaisista tilanteista myös kosketustiedon. Laitteisto on erittäin toimintavarma ja toimintalämpötila antureilla
on –60 °C - +85 °C

Peridect+ on erittäin laajasti käytössä ympäri maailmaa erilaisissa toimintaympäristöissä ja erilaisissa kohteissa. Järjestelmää on tällä hetkellä käytössä mm. lentokentillä, satamissa, voimalaitoksilla, tehtailla, raja-alueilla, vankiloissa, suurlähetystöissä, yksityishenkilöillä...

Toiminnallisuus ja käyttövarmuus ovat Peridect+ aitavalvontajärjestelmässä omassa luokassaan.

Lisätietoja järjestelmästä saat lataamalla alla olevan esitteen, täyttämällä yhteydenottolomakkkeen tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä myynti@oosom.fi tai 05 225 5000

Peridect+

Yhteistyössä:

Sieza